Reviews What Comes After Money?: Essays from Reality Sandwich on Transforming Currency and Community

August 5, 2016 Off By admin
ทะเบียนออมทรัพย์ – โดยไกลที่พ้นภัยที่สุดของเงินลงทุนทุกและคุณมีความเป็นอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณประสงค์ แบงค์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะว่าคุณโปรดให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การออกทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์เพราะว่าผู้ที่มีความสมหวังกับส่วนแบ่งเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่อธิบายโดยธนาคาร (ราวๆร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนเพิ่ม


What Comes After Money?: Essays from Reality Sandwich on Transforming Currency and Community Description

Most people believe that money is organic and inevitable; we forget that money is just a tool created to perform certain functions. But just as computer programmers drop out-of date tools and pick up better ones as soon as they become available, we might switch from bank-financed currency to a more equitable method for transferring goods and services. As an operating system for society, money needs a major upgrade.

What Comes After Money?
offers a wealth of alternatives to the current monetary system. In this anthology of essays drawn from the popular web magazine Reality Sandwich, 20 visionary thinkers explore the roots of the modern economic crisis and propose diverse solutions: instituting local currencies; creating reputation or gift economies (based on historical and contemporary); introducing spirituality into the equation; and many more. Contributors include economist Bernard Leitaer, media theorist Douglas Rushkoff, musician Paul D. Miller (a.k.a. DJ Spooky), theoretical physicist Amit Goswami, Larry Harvey (founder of Burning Man), and Peter Lamborn Wilson (a.k.a. Hakim Bey).

About the Imprint:
EVOLVER EDITIONS promotes a new counterculture that recognizeshumanity’s visionary potential and takes tangible, pragmatic steps torealize it. EVOLVER EDITIONS explores the dynamics of personal,collective, and global change from a wide range of perspectives. EVOLVEREDITIONS is an imprint of North Atlantic Books and is produced incollaboration with Evolver, LLC.

การรวมเงินกู้ยืมของเด็กนักเรียนเป็นปัญหาให้นักศึกษาส่วนใหญ่และบัณฑิต สัจธรรมก็คือ แต่เงินกู้รวมเก่งช่วยให้คุณถนอมเงินมาก ยิ่งไปกว่านี้ คุณสามารถชำระล้างหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้โรงเรียนปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่เกษียณอายุของคุณ สิ่งที่รักษาการรวมเงินกู้ยืมให้ผู้เรียนหน่วยกิตผล การรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียนของคุณทำได้ทำมากกว่าเพียงแค่การลดหนี้ระยะยาวของคุณ จริงๆ แล้วก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณเพิ่มจำนวนคะแนนความน่าเชื่อถือของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะลุ้นให้คุณจับจ่ายรถที่เหนือชั้นกว่าจัดหามาการบ้านที่คุณพึงปรารถนาหรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ต่ำต้อย แต่ยุทธวิธีที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถเอาใจช่วยให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณหรือเปล่า วินิจฉัยบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดอันดับเครดิตจดหมายขั้นตอนที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ หุ้นส่วน มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนต้นตระกูลหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการคุ้มกันเป็นเงินกู้นักเรียนProduct Tag What Comes After Money?: Essays from Reality Sandwich on Transforming Currency and Community: What Comes After Money?: Essays from Reality Sandwich on Transforming Currency and Community,Reviews , เรื่อง , What Comes After Money?: Essays from Reality Sandwich on Transforming Currency and Community