Reviews The Shifts and the Shocks: What We’ve Learned–and Have Still to Learn–from the Financial Crisis

August 17, 2016 Off By admin
มีหลายวิธีที่คุณจะได้รับเงินกู้รวมเป็น คุณเชี่ยวชาญได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงก์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณคัดเลือกที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจจานุกิจจะส่งผลลัพธ์อย่างมากต่อการเดินทาง ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ปัญญาก็คือว่ามันใช้ภายเพียงหนึ่งการปฏิรูปเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้สินของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามธรรมดาความไว้วางใจผล การรวมหนี้เงินกู้ผู้เรียนของคุณทำเป็นทำมากกว่าเพียงแค่การหดหายหนี้ระยะยาวของคุณ เท็จจริงก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณทวีคะแนนเครดิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะช่วยเหลือให้คุณซื้อหารถที่เหนือชั้นกว่าจัดหามาการบ้านที่คุณใคร่หรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ น้อยกว่า แต่กลอุบายที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถลุ้นให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณหรือไม่ ใคร่ครวญบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดเกรดเครดิตบันทึกรู้ว่าสิ่งที่คุณหาได้เมื่อมันเข้าเงินให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะสนิทกับสิ่งที่พวกเขาจะได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดรับทราบว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการดีเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความจริงมีที่จะทำ สังเกตบางส่วนที่พบมาก

The Shifts and the Shocks: What We’ve Learned–and Have Still to Learn–from the Financial Crisis Description

From the chief economic commentator for the Financial Times, a brilliant tour d’horizon of the new global economy and its trajectory

There have been many books that have sought to explain the causes and courses of the financial and economic crisis which began in 2007–8. The Shifts and the Shocks is not another detailed history of the crisis, but the most persuasive and complete account yet published of what the crisis should teach us about modern economies and economics.

The book identifies the origin of the crisis in the complex interaction between globalization, hugely destabilizing global imbalances and our dangerously fragile financial system. In the eurozone, these sources of instability were multiplied by the tragically defective architecture of the monetary union. It also shows how much of the orthodoxy that shaped monetary and financial policy before the crisis occurred was complacent and wrong. In doing so, it mercilessly reveals the failures of the financial, political and intellectual elites who ran the system.

The book also examines what has been done to reform the financial and monetary systems since the worst of the crisis passed. “Are we now on a sustainable course?” Wolf asks. “The answer is no.” He explains with great clarity why “further crises seem certain” and why the management of the eurozone in particular “guarantees a huge political crisis at some point in the future.” Wolf provides far more ambitious and comprehensive plans for reform than any currently being implemented.

Written with all the intellectual command and trenchant judgment that have made Martin Wolf one of the world’s most influential economic commentators, The Shifts and the Shocks matches impressive analysis with no-holds-barred criticism and persuasive prescription for a more stable future. It is a book no one with an interest in global affairs will want to neglect.คิดค้นเงินรายได้ด้วยทรัพย์สินไม่ได้เป็นเรื่องไม่ยากมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดเจนในภูมิประเทศ จุดมุ่งหมายทางการเงินที่วิภูและใสชี้แนะคุณในการเลือกเล่ห์เหลี่ยมที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายจะนำไปสู่​​การเติบใหญ่ในผลประโยชน์การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดูดดึงเงิน แต่การขีดเส้นเวลาและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทเอ้มาก


Tag The Shifts and the Shocks: What We’ve Learned–and Have Still to Learn–from the Financial Crisis: The Shifts and the Shocks: What We’ve Learned–and Have Still to Learn–from the Financial Crisis,Review , แนะนำ , The Shifts and the Shocks: What We’ve Learned–and Have Still to Learn–from the Financial Crisis