Reviews Progress and Confusion: The State of Macroeconomic Policy (MIT Press)

January 7, 2017 Off By admin
ใบถือหุ้น – นี่คือม้าของเงินลงทุนทั้งหมดทั้งตัวในตอนที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวข้องหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แตกต่างกันตามราคาของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการรับประกันว่าคุณจะได้เงินหวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีทางเลือกในการจัดหามาผลประโยชน์มากถ้าหุ้นปฏิบัติการเหลื่อมล้ำ การลงทุนในหุ้นก็หมายความว่าคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการบำเพ็ญหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ เพราะฉะนั้นหากคุณจริงๆกระตือรือร้นในการตอบคำถามที่ว่า “ฉันจะแบ่งออกเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดมหึมา


Progress and Confusion: The State of Macroeconomic Policy (MIT Press) Description

What will economic policy look like once the global financial crisis is finally over? Will it resume the pre-crisis consensus, or will it be forced to contend with a post-crisis “new normal”? Have we made progress in addressing these issues, or does confusion remain? In April of 2015, the International Monetary Fund gathered leading economists, both academics and policymakers, to address the shape of future macroeconomic policy. This book is the result, with prominent figures — including Ben Bernanke, Lawrence Summers, and Paul Volcker — offering essays that address topics that range from the measurement of systemic risk to foreign exchange intervention.

The chapters address whether we have entered a “new normal” of low growth, negative real rates, and deflationary pressures, with contributors taking opposing views; whether new financial regulation has stemmed systemic risk; the effectiveness of macro prudential tools; monetary policy, the choice of inflation targets, and the responsibilities of central banks; fiscal policy, stimulus, and debt stabilization; the volatility of capital flows; and the international monetary and financial system, including the role of international policy coordination.

In light of these discussions, is there progress or confusion regarding the future of macroeconomic policy? In the final chapter, volume editor Olivier Blanchard answers: both. Many lessons have been learned; but, as the chapters of the book reveal, there is no clear agreement on several key issues.

ContributorsViral V. Acharya, Anat R. Admati, Zeti Akhtar Aziz, Ben Bernanke, Olivier Blanchard, Marco Buti, Ricardo J. Caballero, Agustín Carstens, Jaime Caruana, J. Bradford DeLong, Martin Feldstein, Vitor Gaspar, John Geanakoplos, Philipp Hildebrand, Gill Marcus, Maurice Obstfeld, Luiz Awazu Pereira da Silva, Rafael Portillo, Raghuram Rajan, Kenneth Rogoff, Robert E. Rubin, Lawrence H. Summers, Hyun Song Shin, Lars E. O. Svensson, John B. Taylor, Paul Tucker, José Viñals, Paul A. Volckerการรวมเงินกู้ของผู้เรียนคือการหลอมของเงินให้สินเชื่อนักศึกษาหลายคนและจะทำเพื่อออมอดเงินในค่าตอบแทนและเพื่อความปลอดภัยของการซักล้างเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรรู้เกี่ยวกับการควบรวมธุรกิจเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวสารที่คุณพึงปรารถนาในการตกลงใจเป็นจุดท้ายที่สุดที่ปฏิวัติหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการมุ่งเสนอของเสนอที่มี บริษัท วิเคราะห์หนี้ของคุณในการตรวจสอบเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความไว้วางใจเยอะขึ้นมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักศึกษา) หลังจากกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น ดังนั้นถ้าไม่มีเหตุผลอย่างอื่นให้พินิจพิจารณาที่จะช่วยให้การรวมคะแนนความน่าเชื่อถือของคุณเงินโบนัสสามารถนำเสนอเป็นเรื่องธรรมดาที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด คำถามเดียวก็คือว่าในการทรงลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินตอนหลัง ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความล่าช้าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะหายTag Progress and Confusion: The State of Macroeconomic Policy (MIT Press): Progress and Confusion: The State of Macroeconomic Policy (MIT Press),Reviews , เรื่อง , Progress and Confusion: The State of Macroeconomic Policy (MIT Press)