Reviews Money: Understanding and Creating Alternatives to Legal Tender

October 17, 2017 Off By admin
ใบถือหุ้น – นี่คือชนนีของเงินลงทุนถ้วนทั่วในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเนื่องด้วยหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่ต่างกันตามราคาของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการค้ำประกันว่าคุณจะได้เงินคืนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีหนทางในการหาได้ผลได้มากถ้าหุ้นปฏิบัติคาบเกี่ยว การลงทุนในหุ้นก็เป็นคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการจัดการหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ เพราะเช่นนั้นหากคุณจริงๆเร่งรีบในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะอำนวยเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดมหึมา

การรวมเงินยืมของนักเรียนคือการเพิ่มเติมของเงินให้สินเชื่อผู้เรียนหลายคนและจะทำเพื่อกระเหม็ดกระเหมียดเงินในดอกเบี้ยและเพื่อความปลอดภัยของการชำระล้างเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรได้ข่าวเกี่ยวกับการควบรวมธุรกิจเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวคราวที่คุณต้องประสงค์ในการตัดสินใจผลประโยชน์จากการควบรวมกิจการค้าของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในสถานที่เรียนคือการที่คุณสามารถหลีกหนีการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อนิสิตแห่งชาติเพิ่มขึ้นอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ป้องกันไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลั่นกลอนเหยื่อวิธีเลือกน้อยของอัตราที่ทันทีของการเพิ่มเป็นจุดหลังสุดที่ต้องรอบคอบกับการพลิกที่อยู่อีเมลของคุณหรือเลื่อน หนึ่งหรือสองลายลักษณ์อักษรผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณแยกออกในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ ดังนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างแน่วแน่เพื่อทำงานร่วมกับคุณผ่านทางอีเมล์
Money: Understanding and Creating Alternatives to Legal Tender Description


Cash. Loot. Scratch. Lucre. Bread. Coin. Scrip. Moolah. Green. We all think we know intuitively what money is, and what it can do for us. Tom Greco, director of the Community Information Resource Center, understands and explains money on an eye-popping, fundamental level. Moreover, he provides a roadmap on how to make alternatives to the “legal tender” work for individuals, communities, and local economies.

Money will set your mental gears spinning with fantastic ideas. This book explains the mysteries and realities of money in clear and accessible prose, and reveals the true workings, and alarming fragility, of our existing financial system. It also describes concrete and realistic actions that individuals, businesses, social service agencies, and governments can take to enhance productivity and purchasing power, to protect local economies from the ravages of globalization, and to strengthen the bonds of community.

Money is a radical critique of our existing financial system, but also a practical and inspirational how-to manual for creating a vibrant and effective community currency system.

You’ll learn:

  • The truth about how money is created, and what it actually represents
  • Why we’re all in debt
  • How the financial system is structured to inevitably transfer wealth from the poor to the rich
  • How to start a financial revolution in your local community

A retired professor of business and economics, Tom Greco has spent twenty years studying community currency systems around the world, including historical models (such as during the Great Depression), and the scores of contemporary examples now operating in the United States, Canada, Europe, South America, Australia, New Zealand, and Japan. He helped establish the Tucson Traders currency in Arizona, and he has served as a consultant for many others. No pie-in-the-sky idealist, Greco offers a realistic vision of how healthy local economies can be supplemented with flourishing community currencies.

Anyone who works routinely with money needs this book–this means bankers, stockbrokers, merchants, community organizers, loan sharks, gamblers, investors, bank robbers, hedgefund operators, sports agents, and ordinary people.

 Tag Money: Understanding and Creating Alternatives to Legal Tender: Money: Understanding and Creating Alternatives to Legal Tender,รีวิว , Reviews , Money: Understanding and Creating Alternatives to Legal Tender