Reviews Europe’s Orphan: The Future of the Euro and the Politics of Debt

January 21, 2017 Off By admin
แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อมั่นว่าการรวมเงินกู้นักศึกษาไม่ขาดไม่ได้ต้องรอจนกว่าหลังจากที่มหาวิทยาลัย ในความเป็นจริงมีประโยชน์มากมายที่ได้รับการทำให้ตลอดในขณะที่คุณยังตกค้างในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถหดหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มทำในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดตั้งต้นเป็นจุดสุดท้ายที่ชำระหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการเสนอของสาธยายที่มี หุ้นส่วน ตรวจดูหนี้ของคุณในการประลองเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความน่าเชื่อถือเพิ่มขึ้นมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน) ภายหลังกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น เพราะฉะนั้นถ้าไม่มีเหตุผลอย่างอื่นให้นึกคิดที่จะช่วยให้การรวมคะแนนหน่วยกิตของคุณเป็นจุดบ๊วยที่ต้องระมัดระวังกับการแปรที่อยู่อีเมลของคุณหรือย้าย หนึ่งหรือสองตัวเขียนผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจับจ่ายใช้สอยในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป ดังนี้จึงไม่รู้ของ บริษัท ใด ๆ ที่มีอย่างเคร่งครัดเพื่อทำร่วมกับอุปการะผ่านทางอีเมล์บัตรเงินฝาก – หากคุณละโมบที่จะครึกครื้นอัตราที่สูงกว่าดอกเบี้ยเงินของคุณแล้วคุณสมรรถลงทุนเงินของคุณในตั๋วเงินฝาก เงินที่จะต้องมีการลงเงินในห้วงเวลาใดเวลาหนึ่ง แต่อัตราดอกเบี้ยที่สูงขึ้นอย่างเห็นชัด ซีดีการลงทุนมีการเสี่ยงต่ำและนักลงทุนจะต้องวานขั้นต่ำ $ 500 เพื่อเปิดรับรองบัญชีเงินฝาก นักลงทุนจะถูกแก้ไขถ้าพวกเขาเบิกเงินก่อนสิ้นลงกลอนในงวด


Europe’s Orphan: The Future of the Euro and the Politics of Debt Description

Originally conceived as part of a unifying vision for Europe, the euro is now viewed as a millstone around the neck of a continent crippled by vast debts, sluggish economies, and growing populist dissent. In Europe’s Orphan, leading economic commentator Martin Sandbu presents a compelling defense of the euro. He argues that rather than blaming the euro for the political and economic failures in Europe since the global financial crisis, the responsibility lies firmly on the authorities of the eurozone and its member countries. The eurozone’s self-inflicted financial calamities and economic decline resulted from a toxic cocktail of unforced policy errors by bankers, politicians, and bureaucrats; the unhealthy coziness between finance and governments; and, above all, an extreme unwillingness to restructure debt. Sandbu traces the origins of monetary union back to the desire for greater European unity after the Second World War. But the euro’s creation coincided with a credit bubble that governments chose not to rein in. Once the crisis hit, a battle of both ideas and interests led to the failure to aggressively restructure sovereign and bank debt. Ideologically informed choices set in motion dynamics that encouraged more economic mistakes and heightened political tensions within the eurozone. Sandbu concludes that the prevailing view that monetary union can only work with fiscal and political union is wrong and dangerous–and risks sending the continent into further political paralysis and economic stagnation. Contending that the euro has been wrongfully scapegoated for the eurozone’s troubles, Europe’s Orphan charts what actually must be done for the continent to achieve an economic and political recovery.

Product Tag Europe’s Orphan: The Future of the Euro and the Politics of Debt: Europe’s Orphan: The Future of the Euro and the Politics of Debt,เรื่อง , รีวิว , Europe’s Orphan: The Future of the Euro and the Politics of Debt