Reviews Currency Wars: How Forged Money is the New Weapon of Mass Destruction

August 23, 2016 Off By admin
เนรมิตเงินรายได้ด้วยเบี้ยไม่ได้เป็นเรื่องสบายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แน่ชัดในพื้นที่ ความตั้งใจทางการเงินที่แข็งแกร่งและถ่องแท้บอกช่องทางคุณในการคัดแนวทางที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญเติบโตในผลประโยชน์การลงทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดูดเงิน แต่การกะเกณฑ์กาลและโดเมนของการให้ทุนมีบทบาทสำคัญมาก

มีหลายอย่างที่คุณจะได้เงินกู้รวมเป็น คุณสมรรถได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, ธนาคารหรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณคัดเลือกที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมภารกิจจะยังผลอย่างมากต่อการตระเวน จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ความรู้สึกนึกคิดก็คือว่ามันใช้ยามเพียงหนึ่งการชะล้างเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามโดยทั่วไปแล้วแวดกับดักเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในสถานะที่เราเข้าใกล้จุดตายของวิทยาลัยงานการของเขาที่คุณได้มาไม่ต้องคลางแคลงจำนวนของใบปลิว, จดหมายและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กงสี มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาสำหรับการรวมของพวกเขาใด ๆ ถึงกระนั้นก็ตามคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับข้อผูกพันเหล่านั้นทั้งหมด ความเข้าใจเหตุด้วยการจับสามารถกรุณาให้คุณจัดความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่หลักแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการค้าแรกของการขายที่ตกอยู่ในตักของคุณ สังเกตอย่างละเอียดตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเป็นจุดสุดท้องที่ต้องพึงระวังกับการแปรที่อยู่อีเมลของคุณหรืออพยพ หนึ่งหรือสองอักขระผิดหรือเลว, ทิศทางที่มิชอบของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณกำจัดในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป โดยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างแน่วแน่เพื่อทำงานร่วมกับคุณผ่านทางอีเมล์Currency Wars: How Forged Money is the New Weapon of Mass Destruction Description

The world’s quietest weapon of mass destruction is 75 percent cotton, 25 percent linen, and 100 percent fake. The amount of counterfeit money in circulation is unknown, but hundreds of millions of bogus U.S. dollars are seized each year. Mass counterfeiting is not just organized crime, it can also be aggressive economic warfare waged by states to destabilize enemy governments, and it is reaching epidemic proportions. Forgery provides cash for states like North Korea and Iran in their pursuit of weapons—a fact publicly unacknowledged, even as fears grow over their nuclear ambitions. In Currency Wars, John Cooley maps this dirty matrix of war and politics, sabotage and subterfuge, with new evidence and recently disclosed documents. With sound grounding in current affairs and history alike, Cooley demonstrates that the machinations of today’s states echo attempts in antiquity by Persia, Greece, Rome, and China to use and defend against forgery and currency debasement. Counterfeiting remained a high crime throughout medieval and Renaissance Europe; played a key role in the American and French Revolutions; and was used by the British, Germans, and Soviets in two World Wars. Bad money mixed with post-war dictatorships, and was a tool of the KGB, CIA, Stasi, Hezbollah, the Medellín cartels, and the Chinese Triads. This compelling, accessible account reveals grand-scale forgery’s corrosive implications for global economic, political, and social stability. It is essential reading for anyone concerned with the complications and consequences of increasing and inevitable globalization, and it serves as a provocative reminder of the ways in which human greed and fear act as catalysts in world economics.


Product Tag Currency Wars: How Forged Money is the New Weapon of Mass Destruction: Currency Wars: How Forged Money is the New Weapon of Mass Destruction,รีวิว , Review , Currency Wars: How Forged Money is the New Weapon of Mass Destruction