Reviews African Friends and Money Matters: Observations from Africa (Publications in Ethnography, Vol. 37)

July 19, 2016 Off By admin
บัญชีออมทรัพย์ – โดยไกลที่พ้นภัยที่สุดของเงินลงทุนทั้งนั้นและคุณมีไทที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณโลภ แบงก์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเนื่องจากคุณช่วยเหลือให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมด้วยว่าผู้ที่มีความสมหวังกับตัวเลขเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่เล่าโดยธนาคาร (ตีราคาร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนเพิ่มมากขึ้น


African Friends and Money Matters: Observations from Africa (Publications in Ethnography, Vol. 37) Description

This book, African Friends and Money Matters, grew out of frustrations that Westerners experience when they travel and work in Africa. Africans have just as many frustrations relating to the Westerners in their midst. Each uses and manages money and other resources in very different ways, and these differences create many misunderstandings and frictions.The author deals with everyday life in Africa. He first introduces the very different goals of African and Western economic systems and then presents ninety observations of African behaviors related to money matters. Explanatory comments are given that show how each one works out in real life. He illustrates his and others’ experiences with anecdotes from across the continent. Drawings by two African artists add further clarity to the text as they capture Africans and Westerners in authentic situations. The result is that the reader is able to make sense of customs that at first seem incomprehensible.This book will be of interest to Westerners living, working, or traveling in sub-Saharan Africa: business, government, diplomatic, and NGO personnel, religious workers, journalists, development sociologists, and tourists. The audience also includes professors and students in African studies. Africans will also be interested for what it reveals about Western culture and many of the significant ways Westerners react to Africa.

Table of Contents

Use of Resources
Friendship
The Role of Solidarity
Society and People of Means
Loans and Debts
Business Matters
Toward a Conclusion
References

การควบรวมกิจการเงินกู้ผู้เรียน ล่าสุด มันเป็นข้อเท็จจริงว่าเกือบครึ่งหนึ่งของนักเรียนทุกคนจบการศึกษาที่มีระดับของหนี้เงินกู้ผู้เรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นหมายถึงหมู่ชนทั้งหมดของคนเด็กวัยรุ่นที่มีหนี้ที่เผ็ดร้อนรุนแรงและการเรียนรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานศึกษาจงระวังเครื่องล่อเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในระดับที่เราเข้าใกล้จุดยุติของวิทยาลัยการงานของเขาที่คุณหาได้ไม่ต้องมึนจำนวนของใบปลิว, บันทึกและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กงสี มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเกี่ยวกับการรวมของพวกเขาใด ๆ ถึงกระนั้นก็ตามคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับสบถสาบานเหล่านั้นทั้งหมด ความรู้ด้วยว่าการจับสามารถโปรดให้คุณจัดเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมธุรกิจการค้าแรกของการซื้อขายที่ตกอยู่ในตักของคุณ คิดอย่างละเอียดตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเป็นจุดโหล่ที่ต้องประหยัดปากกับการกลับตาลปัตรที่อยู่อีเมลของคุณหรือขนย้าย หนึ่งหรือสองอักษรผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจำหน่ายในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน ครั้นแล้วจึงไม่รู้ของ กงสี ใด ๆ ที่มีอย่างจริงจังเพื่อกระทำร่วมกับความเกื้อกูลผ่านทางอีเมล์Tag African Friends and Money Matters: Observations from Africa (Publications in Ethnography, Vol. 37): African Friends and Money Matters: Observations from Africa (Publications in Ethnography, Vol. 37),รีวิว , Review , African Friends and Money Matters: Observations from Africa (Publications in Ethnography, Vol. 37)