Review Unhappy Union: How the euro crisis โ€“ and Europe โ€“ can be fixed (Economist Books)

September 3, 2016 Off By admin
การรวมเงินกู้ยืมของผู้เรียนเป็นคำถามให้นิสิตจำนวนมากและบัณฑิต ข้อเท็จจริงก็คือ แต่เงินกู้รวมเก่งช่วยให้คุณเขม็ดแขม่เงินมาก นอกจากนี้ คุณสามารถชะล้างหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้พิทยาลัยปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่ปลดเกษียณของคุณ สิ่งที่ส่างการรวมเงินกู้ยืมให้ผู้เรียนเป็นจุดสุดท้ายที่สังคายนาหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการมุ่งเสนอของแจกแจงที่มี บริษัท สังเกตหนี้ของคุณในการชิงชัยเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีเงินเชื่องอกงามมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักเรียน) หลังจากกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น ฉะนั้นถ้าไม่มีเหตุอย่างอื่นให้ยั้งคิดที่จะช่วยให้การรวมคะแนนความน่าเชื่อถือของคุณเป็นจุดในบั้นปลายที่ต้องถี่ถ้วนกับการกลับกลายที่อยู่อีเมลของคุณหรือยักย้ายถ่ายเท หนึ่งหรือสองตัวเขียนผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณชำระในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน เพราะเช่นนั้นจึงไม่รู้ของ กงสี ใด ๆ ที่มีอย่างเด็ดเดี่ยวเพื่อปฏิบัติราชการร่วมกับท่านผ่านทางอีเมล์

Unhappy Union: How the euro crisis โ€“ and Europe โ€“ can be fixed (Economist Books) Description


The euro was supposed to create an unbreakable bond between the nations and people of Europe. But when the debt crisis struck, the flaws of the half-built currency brought the European Union close to breaking point after decades of post-war integration.

Deep fault-lines have opened up between European institutions and the nation-states—and often between the rulers and the ruled—raising profound questions about Europe’s democratic deficit. Belief in European institutions and national governments alike is waning, while radicals on both the left and the right are gaining power and influence.

Europe’s leaders have so far proved the doomsayers wrong and prevented the currency from breaking up. “If the euro fails, Europe fails,” says Angela Merkel. Yet the euro, and the European project as a whole, is far from safe. If it is to survive and thrive, leaders will finally have to confront difficult decisions. How much national sovereignty are they willing to give up to create a more lasting and credible currency? How much of the debt burden and banking risk will they share? Is Britain prepared to walk away from the EU? And will other countries follow?

In Unhappy Union, The Economist’s Europe editor and Brussels correspondent provide an astute analysis of the crisis. They describe America’s behind-the-scenes lobbying to salvage the euro, economists’ bitter debates over austerity, the unseen maneuvers of the European Central Bank and the tortuous negotiations over banking union. In the final chapter, they set out the stark choices confronting Europe’s leaders and citizens.เอกสารถือหุ้น – นี่คือมาตุของเงินลงทุนทั้งสิ้นในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเหตุด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แปลกกันตามราคาของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการค้ำประกันว่าคุณจะได้เงินผกผวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีจังหวะในการหาได้ผลตอบแทนมากถ้าหุ้นทำหน้าที่ล้ำ การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการประพฤติหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ครั้นแล้วหากคุณจริงๆขมีขมันในการพิสัชที่ว่า “ฉันจะส่งมอบเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดใหญ่โต


Tag Unhappy Union: How the euro crisis โ€“ and Europe โ€“ can be fixed (Economist Books): Unhappy Union: How the euro crisis โ€“ and Europe โ€“ can be fixed (Economist Books),เรื่อง , แนะนำ , Unhappy Union: How the euro crisis โ€“ and Europe โ€“ can be fixed (Economist Books)