แนะนำ Virtual Billions: The Genius, the Drug Lord, and the Ivy League Twins behind the Rise of Bitcoin

April 18, 2017 Off By admin
การลงทุนมาพร้อมสรรพกับพิษภัยของตนเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับความเสี่ยงนั้นมีกระไรอย่างที่สามารถให้คุณไกลลิบจากการบรรลุเส้นชัยทางการเงินของคุณ หากคุณมีการเขียมที่ดีหรือมีไร่เพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงเวลาที่คุณอย่างเอาจริงดูวิถีทางการลงทุนเปิดเปิงให้คุณ บางส่วนของโอกาสการลงทุนที่คุณอย่างเอาจริงเอาจังสามารถวิเคราะห์มีดังนี้:

มีหลายวิธีการที่คุณจะได้เงินกู้รวมเป็น คุณเป็นได้ได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงก์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณเลือกคัดที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมธุรกิจการค้าจะยังผลอย่างมากต่อการทัศนาจร จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา จิตใจก็คือว่ามันใช้ฤกษ์เพียงหนึ่งการปรับปรุงเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามบ่อยเป็นจุดทีหลังที่แก้ไขหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการเล่าของอธิบายที่มี กงสี ตรวจดูหนี้ของคุณในการชิงชัยเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีเครดิตสมบูรณ์มี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักศึกษา) ภายหลังกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น เหตุฉะนี้ถ้าไม่มีเหตุอย่างอื่นให้วิเคราะห์ที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเครดิตของคุณเป็นจุดสุดท้ายนี้ที่ต้องพิถีพิถันกับการผลัดกันที่อยู่อีเมลของคุณหรือเคลื่อน หนึ่งหรือสองอักษรผิดหรือเลว, ทิศทางที่มิชอบของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจ่ายในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ อย่างนั้นจึงไม่รู้ของ กงสี ใด ๆ ที่มีอย่างเด็ดขาดเพื่อจัดการร่วมกับคุณผ่านทางอีเมล์
Virtual Billions: The Genius, the Drug Lord, and the Ivy League Twins behind the Rise of Bitcoin Description


Bitcoin, the digital currency, was introduced in 2009 with little fanfare; five years later, shocking the world, it was worth $14 billion. This book explores the cyber currency by focusing on the remarkable stories and intriguing personalities of those responsible for its sudden success: Satoshi Nakamoto, the reclusive and anonymous genius who created Bitcoin; Ross Ulbricht, aka the Dread Pirate Roberts, administrator of the largest and most successful Dark Web drug superstore, using Bitcoin to fuel online sale of drugs, hacking services, counterfeit money, and assassinations; and Cameron and Tyler Winklevoss, Harvard graduates, successful litigants vs. Facebook, world-class Olympic rowers, and Bitcoin entrepreneurs who own 1 percent of all bitcoins in existence.

Equal parts The Social Network, Sherlock Holmes, and Breaking Bad, this absorbing narrative tells the stories of the reclusive genius who waged a one-man war against the global banking system (and he’s winning); the quiet and affable computer geek who, until his arrest, profited handsomely from Silk Road, his online drug superstore; and the multitalented Harvard twins, who made a fortune from an intellectual-property suit against Mark Zuckerberg, and now are the chief promoters of Bitcoin as “the next big thing.” 

Bitcoin has introduced us to coke-fueled coding gurus, anger-crazed hitmen-hiring millionaires, and canny “Bitcoin miners” avidly adding processing power to their chilly Icelandic server farms to generate millions of dollars every month. Absurd and almost unbelievable stories abound, and sweep the reader along through the living and breathing, passionate and paranoid insiders who made it all happen.Product Tag Virtual Billions: The Genius, the Drug Lord, and the Ivy League Twins behind the Rise of Bitcoin: Virtual Billions: The Genius, the Drug Lord, and the Ivy League Twins behind the Rise of Bitcoin,รีวิว , Review , Virtual Billions: The Genius, the Drug Lord, and the Ivy League Twins behind the Rise of Bitcoin