แนะนำ The Use and Abuse of Money

June 22, 2016 Off By admin
กองทุนรวม – คำเฉลยที่ไม่เป็นอันตรายที่สุดที่จะ “ฉันจะถวายเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนทุนรอนรวมมี ทุนเดิมรวมเอื้ออำนวยให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะซื้อหุ้นของความหลากหลายของ กงสี มีผู้จัดการกองทุนรวมที่ทำงานเงินลงทุนในใบถือหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ต่ำต้อยการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะกำจรไปซื้อความนานาเนกของหุ้นฉันนั้นหากหุ้นมีอำนาจต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความเท่าเทียมกัน เงินลงทุนดั้งเดิมในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะสัมพันธ์ที่จะแบกภาระโสหุ้ยเช่น “โหลด” ซึ่งผู้จัดการกองทุนรวมค่าจับจ่ายใช้สอยด้วยการจัดการบัญชีของคุณ

มีหลายทางที่คุณจะได้รับเงินกู้รวมเป็น คุณศักยได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงก์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณออกเสียงที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจการค้าจะส่งผลลัพธ์อย่างมากต่อการตะเวน ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา จิตก็คือว่ามันใช้กาลเพียงหนึ่งการล้างเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามปกติธรรมดายี่คุณจะมีการชะล้างเงินที่แย่หลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อโควตาของสถานีการบันทึกคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังงมที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ สับเปลี่ยน จะต้องล้างเงินหลายต่อเดือนเกี่ยวกับนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ซ้ำรวมจะช่วยให้คะแนนของคุณมองออกสิ่งที่คุณหาได้เมื่อมันเข้าสินทรัพย์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะรู้จักดีกับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งใดสิ่งหนึ่งสำหรับนิสิตเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเข้าใจว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการยอดเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความเป็นจริงมีที่จะทำ พินิจพิเคราะห์บางส่วนที่พบออกจะตายThe Use and Abuse of Money Description

This book forms one of the earliest issued of a new series intended for University Extension Students; and it has been appropriately entrusted to Dr. Cunningham, who, as he states in the preface, was “one of the pioneers of the University Extension movement in 1874.” His experience as an extension Lecturer has led him to prefix a full and useful syllabus, or analysis of contents, in which he divides his subject into three heads, one dealing with “social problems,” the second with “practical questions,” and the third and last with “personal responsibility.” He remarks in the preface that “the subject discussed is Capital in its Relation to Social Progress;” and accordingly he examines the nature and work of capital, mainly on traditional lines, so far as the account of its growth, and of the place filled by it in the economic constitution of society, is concerned. “In the present day,” he observes, “when capital dominates in so many directions, it is not uninteresting to select this particular factor” (for review) “and consider the part which Capital has played, and its bearing on the material progress of the race.” But the title actually given to the book calls attention to the special point of view, which Dr. Cunningham has adopted in his treatment of what is after all a somewhat hackneyed topic in economic manuals; and it is this which gives novelty and interest to his book. He wishes to “lay stress on the element of personal responsibility. Much has been written about the duties of landowners, and it seems worthwhile to say a little about the responsibilities of moneyed men (or the manner in which they employ their capital and spend their income).” And so, while sketching the position of industry without capital, and tracing the rise and development of the capitalist era, and discussing the formation, investment, replacement, and direction of capital, he also considers the relations of material progress to moral advance, examines the personal responsibility involved in the acquisition and administration, of economic influence, and investigates the nature of the duty attaching to the employment of capital, to the return obtained from its use or investment, and, generally, to the enjoyment of wealth. Some of the questions, which he thus raises, are of a nice and difficult character; but they are, without exception, of profound interest, and in no part of the discussion will the student fail to derive stimulus and instruction from Dr. Cunningham’s judicious handling.

Journal of the Royal Statistical Society, Volume 55 [1892]


Product Tag The Use and Abuse of Money: The Use and Abuse of Money,Review , เรื่อง , The Use and Abuse of Money