เรื่อง The Encyclopedia of Money, 2nd Edition

April 13, 2017 Off By admin
เอกสารถือหุ้น – นี่คือมาตุรงค์ของเงินลงทุนทั่วถึงกันในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเพราะหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่แตกต่างกันตามราคาของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการประกันว่าคุณจะหาได้เงินเปลี่ยนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีโอกาสอันควรในการได้ผลประโยชน์มากถ้าหุ้นทำคาบเกี่ยว การลงทุนในหุ้นก็หมายความว่าคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการปฏิบัติตัวหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ ต่อจากนั้นหากคุณจริงๆรีบร้อนในการพิสัชที่ว่า “ฉันจะถวายเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดมหาThe Encyclopedia of Money, 2nd Edition Description

A comprehensive introductory resource with entries covering the development of money and the functions and dysfunctions of the monetary and financial system.
• 350 fully updated A-Z entries on the deveopment, functions, and dysfunctions of money, banking, and credit systems, including 85 new to this edition• Dozens of photographs and illustrations of coinage and paper money from different times and places• A glossary of key terms such as gross domestic product, capitalism, float, credit default swaps, and solvency• An index offering access to entries by several criteria, including individuals involved and countries affected

Tag The Encyclopedia of Money, 2nd Edition: The Encyclopedia of Money, 2nd Edition,แนะนำ , Reviews , The Encyclopedia of Money, 2nd Edition