เรื่อง The Best Jokes about Money, Bankers and the Financial Crisis – Funny Economy Jokes (Illustrated Edition)

September 13, 2018 Off By admin
กองทุนรวม – วิสัชนาที่ไม่เป็นอันตรายที่สุดที่จะ “ฉันจะแยกออกเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนทุนรอนรวมมี เงินทุนรวมเปิดโอกาสให้คุณสระน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะจ่ายเงินหุ้นของความหลากของ กองกลาง มีผู้จัดการกองทุนรวมที่รับมือเงินลงทุนในใบถือหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่แย่การลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะจ่ายไปซื้อความต่างๆ นาๆของหุ้นดังนั้นหากหุ้นมีสมรรถนะต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความเท่าเทียม เงินลงทุนขั้นแรกในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะปฏิพัทธ์ที่จะแบกภาระรายจ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้จัดการกองทุนรวมค่าใช้สอยเพราะว่าการจัดการโพยของคุณThe Best Jokes about Money, Bankers and the Financial Crisis – Funny Economy Jokes (Illustrated Edition) Description

The financial crisis is going on all over the world. That’s disturbing and alarming. The only thing that helps, is taking it with a sense of humor! So enjoy the best jokes about money, bankers and the economic crisis.

Tag The Best Jokes about Money, Bankers and the Financial Crisis – Funny Economy Jokes (Illustrated Edition): The Best Jokes about Money, Bankers and the Financial Crisis – Funny Economy Jokes (Illustrated Edition),Review , แนะนำ , The Best Jokes about Money, Bankers and the Financial Crisis – Funny Economy Jokes (Illustrated Edition)