รีวิว The Money Machine: How the City Works

June 30, 2017 Off By admin
สมุดบัญชีออมทรัพย์ – โดยไกลที่หนักแน่นที่สุดของเงินลงทุนทั่วถึงและคุณมีความเป็นอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณอยากได้ แบงค์จ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะว่าคุณเอาใจช่วยให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การออกทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมเหตุด้วยผู้ที่มีความพึงใจกับส่วนแบ่งเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่นำเสนอโดยธนาคาร (คะเนร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนเจริญThe Money Machine: How the City Works Description

What happens in the City has never affected us more

In this excellent guide, now fully revised and updated, leading financial journalist Philip Coggan cuts through the headlines, the scandals and the jargon to explain the nuts and bolts of the financial system.
What causes the pound to rise or interest rates to fall? Which are the institutions that really matter? Why is it we need the Money Machine – and what happens when it crashes? Coggan provides clear and concise answers and shows why we should all be more familiar with a system we so intimately depend upon.

Tag The Money Machine: How the City Works: The Money Machine: How the City Works,รีวิว , Review , The Money Machine: How the City Works