รีวิว The Money Bubble

September 16, 2016 Off By admin
ปลูกรายได้ด้วยเงินทองไม่ได้เป็นเรื่องสบายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มในที่ น้ำบ่อหน้าทางการเงินที่แกร่งและแจ้งชักจูงคุณในการคัดกลอุบายที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญเติบโตในผลประโยชน์การลงทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ล่อใจเงิน แต่การบันทึกภายและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทยิ่งใหญ่มาก

การควบรวมกิจการเงินกู้ผู้เรียน ประจุบัน มันเป็นความเป็นจริงว่าเกือบกึ่งหนึ่งของนิสิตทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้ผู้เรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นหมายถึงราษฎรทั้งหมดของคนคนหนุ่มคนสาวที่มีหนี้ที่เฉียบพลันและสิกขาเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานที่เรียนระวังสิ่งจูงใจเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ ในสภาพที่เราเข้าใกล้จุดม้วยของวิทยาลัยการยังชีพของเขาที่คุณจัดหามาไม่ต้องเอะใจจำนวนของใบปลิว, บันทึกและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ หุ้นส่วน มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเพราะว่าการรวมของพวกเขาใด ๆ จะอย่างไรก็ตามคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับสนธิสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด โพธเนื่องด้วยการจับสามารถช่วยเหลือให้คุณจัดแจงความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่เฉียบแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการแรกของการซื้อขายแลกเปลี่ยนที่ตกอยู่ในตักของคุณ วินิจอย่างรัดกุมตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเป็นจุดในที่สุดที่ต้องถี่ถ้วนกับการกลับกันที่อยู่อีเมลของคุณหรือขนส่ง หนึ่งหรือสองพยัญชนะผิดหรือเลว, ทิศทางที่มิชอบของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจ่ายในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน ดังนั้นจึงไม่รู้ของ บริษัท ใด ๆ ที่มีอย่างกวดขันเพื่อบริหารร่วมกับคุณผ่านทางอีเมล์The Money Bubble Description

In their 2004 book The Coming Collapse of the Dollar, James Turk and John Rubino advised readers to bet against the housing bubble before it popped and to buy gold before it soared. Those were literally the two best investment ideas of the decade. Now Turk and Rubino are back to say that history is about to repeat. Instead of addressing the causes of the 2008 financial crisis, the world’s governments have continued along the same path, accumulating even more debt and inflating even bigger financial bubbles. So another — even bigger — crisis is coming. Whether it ends up being called a “crack-up boom” or “the End of Paper Money” or “the Second Great Depression,” it will change everything, from the kinds of investments that create new fortunes to the kinds of money that most of us save and spend. Among many other things, the authors explain: • How governments are hiding the scope of the problems they face. • Why the world’s paper currencies will soon stop functioning as money. • How you can protect your savings from the threats posed by this transition from “unsound” paper currencies to “sound” money like gold and silver. • How you can actually make money — perhaps a lot of it — during this transition.”Because the Money Bubble involves the world’s major currencies rather than just a discrete asset class like houses or tech stocks, its bursting will be both far more devastating for the unprepared and far more profitable for those able to understand it and act accordingly. Our goal is to usher you into this small but happy second group.” — James Turk and John Rubino, The Money Bubble


Product Tag The Money Bubble: The Money Bubble,รีวิว , Reviews , The Money Bubble